Launch Failed: ERROR


Terance Taggart

New Member
Joined
Nov 14, 2016
Messages
2
Reaction score
0
My audio sound card (Motu 828mk3 Hybrid) works fine but its software applications (Cuemix FX) fails to launch. At launch, it flashes on-screen then disappears. I launched the system console to see what system messages appear when the application initiates launch.

At a glance, can someone look at the error messages below and suggest what the problem may be?

System Console message:

11/10/16 11:44:08.618 PM CueMix FX[65275]: Error loading /Library/Audio/Plug-Ins/HAL/DVCPROHDAudio.plugin/Contents/MacOS/DVCPROHDAudio: dlopen(/Library/Audio/Plug-Ins/HAL/DVCPROHDAudio.plugin/Contents/MacOS/DVCPROHDAudio, 262): Symbol not found: __keymgr_get_per_thread_data
Referenced from: /Library/Audio/Plug-Ins/HAL/DVCPROHDAudio.plugin/Contents/MacOS/DVCPROHDAudio
Expected in: /usr/lib/libSystem.B.dylib

11/10/16 11:44:08.618 PM CueMix FX[65275]: Cannot find function pointer NewPlugIn for factory C5A4CE5B-0BB8-11D8-9D75-0003939615B6 in CFBundle/CFPlugIn 0xb5a650 </Library/Audio/Plug-Ins/HAL/DVCPROHDAudio.plugin> (bundle, not loaded)

11/10/16 11:44:09.990 PM mDNSResponder[48]: mDNS_Register_internal: ERROR!! Tried to register AuthRecord 00007FC30200C760 Terance-Taggarts-Mac-Pro.local. (AAAA) that's already in the list
11/10/16 11:44:09.990 PM mDNSResponder[48]: mDNS_Register_internal: ERROR!! Tried to register AuthRecord 00007FC30200CBF0 9.3.F.9.8.A.E.F.F.F.0.6.D.C.2.7.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.8.E.F.ip6.arpa. (PTR) that's already in the list

11/10/16 11:44:09.990 PM mDNSResponder[48]: mDNS_Register_internal: ERROR!! Tried to register AuthRecord 00007FC304008B60 Terance-Taggarts-Mac-Pro.local. (Addr) that's already in the list

11/10/16 11:44:09.990 PM mDNSResponder[48]: mDNS_Register_internal: ERROR!! Tried to register AuthRecord 00007FC304008FF0 6.1.168.192.in-addr.arpa. (PTR) that's already in the list
11/10/16 11:44:10.405 PM WindowServer[3659]: CGXGetConnectionProperty: Invalid connection 110395
 
Ad

Advertisements

Cory Cooper

Moderator
Joined
May 19, 2004
Messages
7,117
Reaction score
248
Hello and welcome.

-I see it is a Mac Pro - which model?
-Which version of OS X?
-Which version of CueMix FX?
-Have you recently done a software update of any kind?

C
 
Ad

Advertisements

Terance Taggart

New Member
Joined
Nov 14, 2016
Messages
2
Reaction score
0
Hello and welcome.

-I see it is a Mac Pro - which model?
-Which version of OS X?
-Which version of CueMix FX?
-Have you recently done a software update of any kind?

C
Cory, here are the specs:
Mac Pro - MC560LL/A
OS X 10.12.1 (Sierra)
CueMix FX v1.6.71459 Audio Installer (Release Date 2016-11-01)
CueMix FX Failed to Launch after installing Mavericks. My current OS X is 10.12
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top