Cannot connect OSX 10.4 Tiger to wifi with password


Terry McDanel

New Member
Joined
Oct 27, 2013
Messages
3
Reaction score
0
I have two old G3's or G4's that can only run OSX 10.4 Tiger. They connect to unsecured routers just fine.

But the problem is they cannot connect to my Q1000 Centurylink wifi router when i put a password on it. I have tried WEP-personal AES and TKIP configurations, but they tell me they are unable to connect. I know there are few of these around but it seems odd that i cannot find this issue on the internet with a Google search.



Can you think of any work around?



A different forum that is more relevant?
 
Ad

Advertisements

Terry McDanel

New Member
Joined
Oct 27, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Ok, WPA is the only possible, but i cannot get it to work. I dont know why. Maybe it is the encryption format. At first i thot something was wrong with the computer, but with two computer, and nothing on a Google search, now i suspect the router.
 
Ad

Advertisements

Kaveman

New Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
3,558
Reaction score
49
Also check that the router doesn't step all devices down to the slowest connection, you might be better having the slower WiFi on their own basestation, I recommend an Apple one.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top