Mac Desktop

Discussion in 'Mac OS X' started by Tom Perdue, Nov 13, 2017.

  1. Tom Perdue

    Tom Perdue New Member

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I want to add a wireless printer to a Mac desktop. I follow instructions but when I click on Add printer no printers paper in the dialog box.
     
    Tom Perdue, Nov 13, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. Tom Perdue

    honestone VIP Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    136
    Location:
    Kent, WA (just south of Seattle, WA)
    Need some more information:

    1. What exact Mac model do you have?

    2. What exact Mac OS are you running?

    3. What is the make and model of the printer?

    4. What exactly do you mean by "no printers paper in the dialog box"? Does that mean it does not show the paper supply, or what?
     
    honestone, Nov 13, 2017
    #2
    1. Advertisements

  3. Tom Perdue

    Spawn_Dooley Moderator

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    2,713
    Likes Received:
    79
    Location:
    van diemen's land
    Need to know what these were to help you out.

    I recall when I added a wireless printer I needed to go onto Canon's website before it all worked properly.
     
    Spawn_Dooley, Nov 14, 2017 at 4:48 AM
    #3
  4. Tom Perdue

    Cory Cooper Moderator

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    5,096
    Likes Received:
    149
    Hello and welcome,

    I think he meant no printers appear in the dialog box. Autocorrect can be a fickle friend. ;)

    C
     
    Cory Cooper, Nov 14, 2017 at 11:07 AM
    #4
  5. Tom Perdue

    honestone VIP Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    136
    Location:
    Kent, WA (just south of Seattle, WA)
    That's what I thought, although he phrased it as "paper supply".
     
    honestone, Nov 14, 2017 at 12:44 PM
    #5
  6. Tom Perdue

    Tom Perdue New Member

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for trying to help "honestone". I'm sorry that my message was unclear because the word "appears" was amended to "papers" by Autocorrect. I have now solved the problem which lay with my printer not the Mac. Best wishes, Tom.
     
    Tom Perdue, Nov 15, 2017 at 9:20 AM
    #6
  7. Tom Perdue

    honestone VIP Member

    Joined:
    Sep 17, 2014
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    136
    Location:
    Kent, WA (just south of Seattle, WA)
    Cool, and glad you got it solved.
     
    honestone, Nov 15, 2017 at 6:57 PM
    #7
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Ric

    Active desktop for the Mac...

    Ric, May 21, 2005, in forum: Off-Topic Lounge
    Replies:
    8
    Views:
    4,916
  2. jaclyn
    Replies:
    2
    Views:
    2,177
    Jaren
    Dec 3, 2005
  3. Newsbot

    iPod missing in iTunes and Mac desktop

    Newsbot, Nov 29, 2006, in forum: Apple News
    Replies:
    0
    Views:
    608
    Newsbot
    Nov 29, 2006
  4. Newsbot

    Mac 101: The Desktop

    Newsbot, Dec 21, 2006, in forum: Apple News
    Replies:
    0
    Views:
    610
    Newsbot
    Dec 21, 2006
  5. Newsbot
    Replies:
    0
    Views:
    647
    Newsbot
    Jun 29, 2007
  6. Jstein
    Replies:
    0
    Views:
    537
    Jstein
    Dec 5, 2007
  7. Peter Brooks

    Mac - to - Mac remote desktop

    Peter Brooks, May 24, 2007, in forum: Communication
    Replies:
    4
    Views:
    203
    Paul Nevai
    May 25, 2007
  8. asankalk

    Mac Book Pro Or Mac Desktop

    asankalk, Dec 12, 2016, in forum: Mac Desktops
    Replies:
    1
    Views:
    132
Loading...