Is it just me !

Discussion in 'Announcements' started by Ric, Mar 29, 2006.

  1. Ric

    Ric New Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    4,260
    On this Website...


    Sometimes when I click on messages to view them,

    they don't appear...and I have to refesh Safari to view the message...

    I shall post a screen grab next time it happens...

    Is anyone else having similar problems ?

    I shall try using Firefox for a while to see if that is any better...

    I think it's a problem with the 'Ajax' elements of the Vbulletin Software...

    Safari 2.0.3 OS X 10.4.5

    regards

    Ric
     
    Ric, Mar 29, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Ric

    macrob New Member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    6
    Location:
    Warwickshire, UK
    Personally I haven't had that problem but maybe other people have?:confused:
     
    macrob, Mar 29, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Ric

    Kyomii New Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    541
    Location:
    Lancashire
    I haven't had a problem with that Ric, but I do experience a problem every time I sign in which is frustrating.

    I recieve "profile not found on this server" apache error page message. I have to keep going back and logging in until it finally accepts me. This happens every single time.
     
    Kyomii, Apr 17, 2006
    #3
  4. Ric

    Ric New Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    4,260
    Hi there Sarah,

    I altered a few things on the site a while ago...the main one being the 'timeout' of the site...

    The original timeout was 15 minutes...sometime it was taking longer to write a return post so you were 'logged' out whilst writing...

    I have now upped this to 60 minutes.

    So I would suggest you do a 'empty cache' and 'reset Safari' or just clear the cache of any browser you are using this should cure it ! Just a corrupt 'cookie' by the sound of it.

    regards

    Ric
     
    Ric, Apr 17, 2006
    #4
  5. Ric

    Kyomii New Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    541
    Location:
    Lancashire
    Hi Ric,

    I think we are at cross-purposes, but it is my fault for not explaining properly. :rolleyes:

    I know what you mean about replying to a post and getting logged out because of the time-out, which is not the issue for me.

    The issue is when I visit this forum and log in for the first time that day to the left of the screen, that is when I get the error page, not when I am typing and it is a timeout. I always clean cookies/cache and that is why I have to log in each time you see ;)

    I hope I made this clearer :)
     
    Kyomii, Apr 17, 2006
    #5
  6. Ric

    Ric New Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    4,260
    Hi Sarah,

    don't worry we're on the same wave length !

    It is all part of the same 'cookie' problem...please just to pacify me, if you are using Safari please try this...

    Quit out of Safari

    Go to this folder

    Users/yourusername/Library/Cookies/

    and then delete this file

    Cookies.plist

    Restart and then log in again...

    This will definitely get rid of all the cookies...using Safari's empty cache/reset is not always successful !

    If you aren't using Safari let me know...

    Regards

    Ric
     
    Ric, Apr 17, 2006
    #6
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Teddy Ray
    Replies:
    3
    Views:
    852
  2. iGirl

    Just ordered an Intel iMac!

    iGirl, Mar 9, 2006, in forum: Mac OS X
    Replies:
    7
    Views:
    981
    iGirl
    Mar 9, 2006
  3. Ric
    Replies:
    0
    Views:
    961
  4. Newsbot
    Replies:
    0
    Views:
    587
    Newsbot
    Sep 26, 2006
  5. Newsbot
    Replies:
    0
    Views:
    648
    Newsbot
    Nov 15, 2006
  6. Newsbot
    Replies:
    0
    Views:
    538
    Newsbot
    Nov 28, 2006
  7. Newsbot
    Replies:
    0
    Views:
    629
    Newsbot
    Nov 29, 2006
  8. Ian McCall

    Just...well....just....

    Ian McCall, Jan 31, 2008, in forum: UK Macs
    Replies:
    31
    Views:
    417
    Peter Ceresole
    Feb 3, 2008
Loading...